demo DESPRE NOI Apeleaza la specialistii nostri!
Servicii de stomatologie si estetica dentara. Tratamente perfecte pentru ca zambetul tau sa fie alb, sanatos si stralucitor.

De ce sa ne alegi pe noi?

Clinica stomatologica Blooming Smile Clinic a fost infiintata cu scopul de a oferi servicii medicale stomatologice de cea mai buna calitate. Investind in permanenta in cunostintele personalului si in tehnologia medicala moderna, Blooming Smile Clinic reuseste de mai bine de un deceniu sa raspunda tuturor necesitatilor dumneavoastra in cazul serviciilor stomatologice, atat pentru adulti cat si pentru copii.

Misiunea noastra

Blooming Smile Clinic va asteapta cu o echipa  de specialisti care sunt dornici sa-ti ofere solutiile cele mai bune, conform nevoilor si dorintelor tale!Fie ca este vorba despre copii, adolescenti, adulti in activitate sau persoane in varsta, ne adresam cu respectul cuvenit, cu grija si atentie fata de fiecare personalitate in parte! Tratamentele stomatologice se desfasoara in doua cabinete spatioase luminoase, dotate cu aparatura moderna.Suntem devotati pacientilor nostri si avem rabdare si intelegere pentru fiecare in parte, oferim solutii terapeutice pentru orice situatie dentara.

Accesul se in clinica se face doar pe baza de programare.

Sanatatea dintilor tai este prioritatea noastra!

Acest website poate folosi cookie-uri atat proprii, cat si provenind de la terti, pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii.